Sremska Mitrovica – Izgradnja zgrade sa 40 stanova za izbeglice u sremskomitrovačkom naselju „Marko Perčin Kamenjar“ odvija se planiranom dinamikom i bez problema.

Buduća zgrada prema projektu sastojaće se od takozvanih lamela A i B.

Prema rečima načelnika Gradske uprave za zdravstvenu i socijalnu zaštitu Vojislava Mirnića lamela A je stavljena pod krov, dok su lamela B i dalje zida.

„Očekujem da se svi grubi radovi na zgradi završe negde do decembra meseca, a što se tiče unutrašnjosti objekta mislim da ćemo ispoštovati rok, odnosno da će taj deo posla biti završen u februaru naredne godine“, rekao je Mirnić.

On je dodao da je izuzetno zadovoljan dosadašnjim tokom radova, kvalitetom izvedenih radova, dinamikom i generalno načinom na koji se projekat do sada realizovao.

Podsećamo, početak izgradnje 40 stanova u Sremskoj Mitrovici namenjenih za socijalno stanovanje u zaštićenim uslovima, odnosno za najugroženije kategorije izbeglica, stara lica, jednoroditeljske porodice i one sa bolesnim članom, bez mogućnosti otkupa otpočela je sredinom marta meseca ove godine, a rok za završetak iste je 11 meseci.

Foto: ilustracija

Možda Vam se svidi i