Humanitarna predstava za malog Gagu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U organizaciji udruženja Roma „Parno Romoro“ juče je u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici održana humanitarna predstava pod nazivom „Verujem u ljubav“.

Predstava je odigrana sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za Dragana Spasojevića iz Laćarka koji boluje od limfoblastne leukemije.

Pored Udruženja „Parno Romoro“ glavnu ulogu u predstavi igrala je Šerifa Hopić koja se upravo sa pomenutom predstavom plasirala na državnu smotru.

Prema rečima Ružice Spasojević, majke sedmogodišnjeg Dragana, on je na njenu veliku sreću i radost trenutno kod kuće na održavanju terapije. Bolest koja ga muči za sada je pod kontrolom, tako da će Gaga kako ga od milošte zovu krenuti od septembra u prvi razred.

„Sve ove priredbe i akcije koje su realizovane za mog sina jako emotivno doživim i volim svu tu decu i ljude koji mi svakodnevno pomaži i beskrajno sam im svima zahvalna“, rekla je Ružica.

Prema rečima učitelja u Osnovnoj školi „Triva Vitasović Lebarnik“ iz Laćarka Zlatka Vuletić, koji vodi romsko udruženje „Parno Romoro“ jučerašna predstava je jedna od i svakako ne poslednja aktivnost koja će biti realizova kako bi se pomoglo malom Draganu.

Možda Vam se svidi i