Humanitarna akcija za malu Magdalenu Momčilović

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Humanitarna akcija koju realizuju Udruženje građana “Roditelj” iz Sremske Mitrovice i hamburgerija „Ja i Kuzminac“ zvanično se završava u ponedeljak, 18. decembra, a već dan kasnije, odnosno u utorak 19. decembra startovaće nova akcija.

U toku ove, četvrte po redu akcije novčana sredstva prikupljala su se za petočlanu porodicu Prokić iz Sremske Mitrovice, a sredstva iz pete akcije biće namenjena Magdaleni Momčilović iz Laćarka, staroj svega 14 meseci, koja boluje od obostranog tumora oka – retinoblastoma i hitno joj je potrebna operacija.

Kako je ranije za Ozon objasnila Jelena Mijić Vasilić iz Udruženja „Roditelj“ akcije su zamišljene tako što u pomenutoj hamburgeriji bude postavljena kutija za dobrovoljne priloge. Akcije traju po mesec dana, a sav novac koji se prikupi za to vreme namenjen je za pomoć oboleloj deci i omladini sa teritorije Grada Sremska Mitrovica.

Do sada su uspešno realizovane tri akcija tokom kojih je novčana pomoć prikupljana za Đorđa Vučenovića, Antonić Franka i Bojanu Tarbuk.

Hamburgerija „Ja i Kuzminac“ se nalazi u ulici Stari Šor u blizini Opšte bolnice Sremska Mitrovica.

You may also like