GLASANJE U TOKU: Još dve škole učestvuju na konkursu „Učionica iz snova“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Pored učenika Srednje ekonomske škole „9. maj“ iz Sremske Mitrovice za učešće na nagradnom konkursu „Učionica iz snova“ prijavile su se još i Osnovna škola „Boško Palkovljević Pinki“ i Osnovna škola „Triva Vitasović Lebarnik“ iz Laćarka.

Konkurs je raspisala kompanija Tarkett iz Bačke Palanke, a traje od 15. maja do 2. juna.

U okviru nagradnog konkursa „Učionica iz snova“ pozivaju se učenici škola i vrtića da urade nešto lepo za svoju školu, odnosno vrtić, (sređivanje određenog kutka učionice, uređenje dvorišta, uređenje prostora gde zajedno provode vreme, izrada kreativnog kutka za učenike i bilo kakva kreativna i zanimljiva rešenja koja će poboljšati uslove u školama i vrtićima) i da pozovu učenike drugih škola, odnosno, vrtića da probaju da urade nešto bolje. Fotografiju tog kreativnog rešenja koje su učenici sami uradili mogu da postave na sajt njihovi učitelji, profesori, direktori škola ili neko drugo punoletno lice iz škole, odnosno vrtića.

U finale takmičenja ući će 20 fotografija sa najviše lajkova postavljenih na sajt ucionicaizsnova.rs, a zatim će žiri doneti odluku o tome koje tri fotografije će pobediti.

OVDE možete glasati za Ekonomsku školu „9. maj“.

OVDE možete glasati za Osnovnu školu „Triva Vitasović Lebarnik“.

OVDE možete glasati za Osnovnu školu „Boško Palkovljević Pinki“.

Nagrada za škole, odnosno vrtiće koji osvoje prva tri mesta jesu podne obloge za po jednu učionicu.

Možda Vam se svidi i