Sremska Mitrovica – Grad Sremska Mitrovica ovog leta dobiće još jednu parking zonu. U pitanju je četvrta, takozvana plava zona koja će se nalaziti na Gradskoj plaži.

Kako je za Ozon objasnio načelnik Gradske uprave za saobraćaj, komunalne i inspekcijske poslove Miroslav Jovanović plava zona obuhvataće 77 parking mesta koja se nalaze na prostoru od početka nasipa (restorana „Ribolovac“) do stadiona FK „Srem“.

Prema negovim rečima parkiranje u plavoj zoni će se naplaćivati samo tokom jednog dela godine, odnosno od 10. juna do 10. septembra i to svakog dana u vremenskom periodu od 08 do 20 časova.

„Obzirom da se plava zona tek uvodi, još uvk nisu ispunjeni svi tehnički uslovi da se krene sa naplatom u tom delu grada“, rekao je Jovanović i dodao da očekuje da će taj deo posla biti završen do kraja ovog meseca.

U toku jula će, objašnjava dalje Jovanović, biti sprovedena akcija tokom koje će se građani upoznati sa novom zonom, a naplata parkiranja bi trebala da krene od 1. avgusta.

Za sat vremena parkiranja u novouvedenoj plavoj zoni Mitrovčani će morati da izdovoje 50, odnosno za celodnevno parkiranje 170 dinara.

Možda Vam se svidi i