Ekipe „Vodovoda“ imaju i do 20 intervencija dnevno

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Uprkos povremenih smrzavanja i pucanja cevi, kao i vodomera za sada nije bilo dugih zastoja u isporuci vode na teritoriji Grada Sremska Mitrovica. Osam ekipa Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ je na terenu 24 sata i svi kvarovi otklanjaju se u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

Uprave te ekipe koje dežuraju na terenu tokom ovih ekstremno hladnih dana posetio je gradonačelnik Sremske Mitrovice, Vladimir Sanader.

„S obzirom da je prothodnih dana temperatura bila u velikom minusu imali smo pojave smrzavanja šahtova i drugi vodovodnih instalacija, ali zahvaljujući ekipama koje su stalno na terenu svi prijavljeni kvarovi su otklonjeni u vrlo kratkom roku. Postoji mogućnost da će nakon otopljavanja doći do još kvarova, ali sam se uverio da će ekipe „Vodovoda“ biti spremne i reagovati najbrže moguće, tako da građani ukoliko u nekom momentu i ostanu bez vodosnabdevanja to će biti vrlo kratko“, rekao je Sanader prilikom posete.

Direktor „Vodovoda“ Borislav Babić je objasnio da se kvarovi dešavaju na teritoriji celog Grada i da u većini slučajeva više vremena ekipama na terenu treba da dođu do mesta gde se kvar javio nego da isti otklone.

„Našim ljudima je teško da postignu sve i zato smo formirali osam ekipa od kojih je svaka zadužena za jedan reon. Na taj način brže i efikasnije dolazimo do naših korisnika i otklanjamo kvarove na vodovodnim instalacijama“, rekao je Babić.

Prema njegovim rečima ekipe „Vodovoda“ obave između 15 i 20 intervencija dnevno.

Babić je iskoristio priliku i apelovao na sve građane da merna mesta zaštite koliko god su to u mogućnosti kako ne bi došlo do njihovog smrzavanja i pucanja.

You may also like