Ekipa mitrovačkog Crvenog krsta treća u državi

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Ekipa Crvenog krsta Sremska Mitrovica osvojila je 3. mesto na nedavno održanom državnom takmičenju u pružanju prve pomoći i realističkom prikazivanju povreda, oboljenja i stanja.

Takmičenje je održano je na Rudniku, u okviru fabrike „Rudnik i flotacija doo“, u subotu, 30. septembra, a na njemu je učestvovalo 15 najboljih ekipa iz države.

Crveni krst Sremsku Mitrovicu i naš Grad na ovom takmičenju predstavljala je ekipa prve pomoći omladine. Uspešnu realizaciju takmičenja pomogle su i sudije iz naše organizacije: dr Nataša Zeljković, prof. Branislav Vuletić i instruktor prve pomoći Goran Grabić.

Tema takmičenja je bila „Bezbednost i zdravlje na radu i prve pomoć pri povredama na radu“.

„Veliku zahvalnost dugujemo svima predavačima, sudijama, markirantima i šminkerima, koji su nesebično pomogli da dođemo do ostvarenja ovog cilja, a posebne čestitke članovima ekipe i to Strahinji Ratkov (Mitrovačka gimnazija), Stefanu Janošević, Matiji Mitrović, Jeleni Žilić, Nikolini Šuman, Ivani Micić (učenici SMŠ „Draginja Nikšić“), kao i neumornim predavačima Mini Živković i Milanu Vlajić, koji su svoje znanje nesebično preneli i godinu dana unazad pripremali ekipu“, rekla je nakon takmičenja Tatjana Jovančević, ispred Crvenog krsta Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i