Hesnerci u krizi: Osam kola, sedam poraza

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Fudbaleri „Radničkog“ iz Sremske Mitrovice proteklog vikenda pretrpeli su poraz na domaćem terenu od ekipe FK „Mladost“ iz Bačkog Jarka. Gosti su postigli 3 gola i otišli kući sa osvojenim bodovima. FK „Radnički“ (Sremska Mitrovica) – FK „Mladost“ (Bački Jarak) 0:3 (0:2).

Stadion u Hesni. Gledalaca 200. Sudija: Nikola Bikić iz Zrenjanina.

Hesnerci su pred svojom navijačima, poraženi od odlične ekipe „Mladosti“ iz Bačkog Jarka. Krenuli su Hesnerci ofanzivno i borbeno, ali su nadigrani i zasluženo poraženi. Početkom drugog poluvremena prestrogo je isključen domaći igrač Strniša, iako brojčano slabiji, domaći fudbaleri su se borli i pokušavali da postignu pogodak.

„Još u Hesni nisu potonule sve lađe, a bela zastva predaje u Hesni nikada nije niti će biti podignuta. Nema predaje i razočarenja. Uprava kluba, stručni štab i verni navijači su uz „Radnički“. Dok god postoji nada i šansa klub će se hrabro i dostojanstveno boriti do poslednje minute i do zadnjeg atoma snage da sačuva srpskoligaški status“, poručuje predsednik Dragoljub Lončarević.

U sledećem kolu Heserci gostuju ekipi Borca iz Sakula.

FK „Radnički“ se nakon osam odigranih kola nalazi na 15. mestu na tabeli Srpske lige Vojvodina sa jednim osvojenim bodom, odnosno sa sedam poraza i jednom nerešenom utakmicom.

Stević Jovica

Možda Vam se svidi i