Alternativni pravci zbog radova

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Zbog radova na podvožnjaku i pristupnim saobraćajnicama, gradske vlasti Sremske Mitrovice su za sve građane koji prolaze tim putem obezbedili alternativne pravce za sve pešake i bicikliste i angažovali privatno obezbeđenje kako bi se izbegao prolazak kroz samo gradilište i neželjene posledice, s obzirom da se u toj zoni nalazi teška mehanizacija i iskopi.

Alternativni prolaz je omogućen kroz dvorište Doma učenika, zatim pored nekadašnje „Dijane“, ka južnom kraku podvožnjaka.

Gradilište je obeleženo i ograđeno, na njemu je angažovana teška mehanizacija, tako da je prolazak pored gradilišta rizičan po građane. Grad je zato angažovao i privatno obezbeđenje koje dodatno vodi računa o bezbednosti prolaznika.

Iako su u punom jeku zemljani radovi i prašina se širi na sve strane na gradilištu, mnogim građanima to ne smeta. Mitrovčani kažu da se snalaze i izbegavaju direktni ulazak u gradilište, ali da prostor oko gradilišta koriste kako bi brže stigli do odredišta.

Nadležni apeluju na građane da imaju strpljenja i povećaju pažnju zbog prisustva velikog broja mašina. Samim tim, da poštuju datu signalizaciju i privatno obezbeđenje kako bi se građani dodatno obaveštavali i usmeravali.

Motorni saobraćaj se odvija izmenjenom trasom, i to kroz Auto – moto savez, a uz pomoć saobraćajne policije preusmeren je i teretni saobraćaj.

Možda Vam se svidi i