Sremska Mitrovica – Radovi na izgradnji nove zdravstvene ambulante u Bešenovu nalaze se u završnoj fazi. Prema rečima načelnika Gradske uprave za zdravstvenu, socijalnu i zaštitu životne sredine, Željka Novakovića ambulanta će biti stavljena u funkciju u roku od mesec dana.

„Ambulanta u Bešenovu nalazi se u završnoj fazi izrade. Radovi se odvijaju predviđenom dinamikom i očekujem da će u roku od nekih mesec dana ona biti stavljena u funkciju“, rekao je Novaković.

Izgradnja ambulante u Bešenovu realizuje se u dve faze. U prvoj fazi radova ambulanta je stavljena pod krov, urađeni su svi grubi radovi. Dok će u drugoj fazi biti urađeno sve od pakinga ispred ambulante do ugradnje stolarije, električnih insalacija, grejanja unutar objekta, odnosno biće urađeno sve ono što je potrebno da se ambulanta stavi u funkciju.

Vrednost druge faze radova na izgradnji ambulate iznosi oko 9 miliona dinara, a pored završetka ovih radova Gradska uprava za zdravstvo u 2016. godini planirana da izvrši radovi i na još nekoliko zdravstvenih ambulanti na teritoriji grada. U toku ove godine kompletna rekonstrukcija biće urađena sadašnjeg objekta ambulante u Velikim Radincima.

Meštani Bešenova da početka rada ambulante svoje pravo na zdravstvenu zaštitu mogu da ostvare u ambulantama u drugim mestima na teitoriji Grada Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i