Uspešni Mitrovčani Vanja i Vuk doneli Megi sreću protiv Mornara

Od strane Ozon
0 komentar

Na utakmici protiv Mornara Mega Leks je nastavio sa projektom „Mega Experience“ u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani. Novu pobedu Mege u ABA ligi su u subotu sa specijalnih mesta pored terena gledali karatisti Vanja Grujić i Vuk Petrović.

mega_mornar_19112016_0045

Vanja je odlična učenica IV razreda Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“, trenira karate već 6 godina i osvajač je preko 100 medalja. Ove godine je osvojila zlatnu medalju na prvenstvima Vojvodine i Srbije a najveći uspeh joj je zlato na Evropskom prvenstvu u karateu koje je održano u oktobru.

vanja

Vuk je učenik I razreda Osnovne škole „Dobrosav Radosavljević Narod“, trenira karate 2 godine i osvojio je ukupno 37 medalja na takmičenjima, od kojih je 30 zlatnih. Ove godine je osvojio zlatnu medalju na prvenstvima Vojvodine, Srbije i Balkana kao i 4. mesto na Evropskom prvenstvu u karateu.

vuk

Tokom predstavljanja ekipa pre početka meča Vanja i Vuk su se pozdravili sa igračima Mege a između prve i druge četvrtine su i predstavljeni publici u hali PSC Pinki, kada su im i uručeni poklon pakete od kluba. Tom prilikom su Vanja i Vuk pokazali svoje znanje karatea.

Na kraju meča su se za uspomenu slikali sa igračem Mega Leksa Stefanom Glogovcem.

You may also like