U Salašu Noćajskom nepoznati pas domaćinu zaklao dve ovce i ovna

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Zlatomiru Jesretić, domaćinu iz Salaša Noćajskog prošle nedelje nepoznati pas zaklao je dve ovce i ovna.

Nemili događaj desio se u ranim jutarnjim časovima u četvrtak, kada je, njemu nepoznati pas, preskočio u ograđeni deo dvorišta u kojem su bile smeštene ovce i ovan i zaklavši ih, pričinio za njega veliku štetu.

„Sedeo sam sa suprugom i pio jutarnju kafu kada smo primetili nepoznatog psa, koji je koliko sam uspeo da vidim oko vrata imao lanac, pa pretpostavljam da je vlasnički. Pas je brzo pobegao iz dvorišta, ali u tom trenutku ja još uvek nisam znao da je on već stigao da zakolje dve ovce i ovna. To sam video tek nešto kasnije“, objašnjava Zlatomir.

On dodaje da je istog psa zapazio i narednog jutra u blizini svog dvorišta, ali da je pas brzo pobegao, tako da nije uspeo da ga zatvori, kako bi eventualno našao njegovog vlasnika.

Šteta koja mu je pričinjena je, kako kaže Zlatomir velika, ali mogla je biti i veća. On upozorava sve meštane Salaša da ukoliko primete ovog psa obaveste nadležne institucije, odnosno komunalnu policiju kako bi ga, kao potencijalno opasnog, sklonili sa ulice ili vratili vlasniku.

Foto: poljoinfo.com

Možda Vam se svidi i