U avgustu Međunarodni festival folklora „Srem Folk Fest“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Tradicionalni, 13. po redu Međunarodni festival folklora „Srem folk fest“ u Sremskoj Mitrovici biće održan od 11. do 14. avgusta, na dobro poznatoj lokaciji, Žitnom trgu.

Na najvećem sremskomitrovačkom Festivalu deo svoje autentične folklorne tradicije, predstaviće folklorne grupe iz Argentine, Belgije, Bosne i Hercegovine, Španije, Italije, Meksika, Poljske, Severnog Kipra, Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Festivalski koncerti će početi u 20:30 časova , a prethodiće im neizostavni defilei svih učesnika centralnim ulicama grada, čiji početak je zakazan za 19:30 časova. Kao i prethodnih godina, svi posetioci će imati priliku da uz narodnu igru i muziku, uživaju i u raznovrsnoj ponudi gurmanskih specijaliteta, slatkiša, i kupe neki od originalnih suvenira i proizvoda domaće radinosti.

srem folk fest 2016

Međunarodni festival folklora „Srem folk fest“ organizuje Centar za kulturu „Sirmiumart“ pod pokroviteljstvom Grada Sremska Mitrovica. Domaćin festivala je sremskomitrovački Folklorni ansambl „Branko Radičević“.

Možda Vam se svidi i