„Srem ekspres” više nigde ne vozi

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na osnovu rešenja o bankrotstvu, koje je doneo Privredni sud u Sremskoj Mirovici, stečajni upravnik raspisao je po drugi put oglas o prodaji celokupne pokretne i nepokretne imovine stečajnog dužnika „Srem-ekspres” AD.

Od pokretne imovine prodaje se oprema, rashodovani kancelarijski nameštaj, stolovi, stolice,vitrine, police i njihova početna cena je 103.280 dinara. U drugom paketu na ponudi je otpadni papir i gvožđe, pri čemu je cena otpadnog gvožđa 20, a papira pet dinara po kilogramu. U okviru trećeg paketa je nepokretna imovina koju čini čak 17 parcela građevinskog zemljišta. Ukupna površina ovih parcela je 13.492 kvadratna metra. Tu su i dve upravne zgrade, portirnica, praonica, hala zglobnih autobusa, radionica sa kancelarijom, drvena garaža, radionica sa kotlarnicom, magacin rezervnh delova, nadstrešnica, velika hala. Početna cena svih ovih nekretnina je 24.595.041 dinara.

Javno nadmetanje održaće se 27. decembra u 11 časova u Sremskoj Mitrovici, Bulevar Konsttantina Velikog 98. Imovina se kupuje u viđenom stanju i bez prava na reklamaciju u pogledu vidljivih ili skrivenih nedostataka na njoj. Može se razgledati nakon otkupa prodajne dokumentacije, a najkasnije pet dana pre zakazane prodaje, svakim radnim danom od 10 do 12 časova uz prethodnu najavu.

Izvor: dnevnik.rs

Možda Vam se svidi i