Spremni za bajkere? Od danas VELIKA žurka!

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Ovogodišnja manifestacija je ujedno i CENTRALNI SKUP MAS-a I VELIKI JUBILEJ MC SREM – 40 GODINA POSTOJANJA. Organizator Susreta je Moto klub „MC SREM“.
Ovogodišnji Moto susret održava se 6. 7. i 8. maja 2016. godine, na placu Auto-moto saveza Srbije u Sremskoj Mitrovici.

bilbord_moto_susret_2016_40x30_AI_vector_1_533x4

DEFILE
7. maj 2016. godine / subota 16h
Polazak iz kampa AMSS – kroz sledeće ulice :
Planinska
Dr Milana Kostića
Ticanova
Radinački put
Branka Ćopića
Petra Preradovića
Draginje Nikšić
Železnička
Kralja Petra I
Masarikova
deo Sv.Save
Vuka Karadžića
Zanatlijska
Ribarska Obala
Bulevar Konstantina Velikog
(Laćarak)
1 Novembar
Trive Vitasović
(obilazak oko kasarne)
Hajduk Stanka i
Planinskom ulicom nazad u kamp Moto Kluba SREM

Centralni skup bajkera iz čitave Srbije okupiće više od 37 klubova samo iz države. Ove godine tačno u podne u petak 6. maja biće najpre upriličeno otvaranje moto sezone. Od te večeri pa sve do nedelje u kampu Moto kluba Srem biće održane raznovrsne aktivnosti, kao što su bajkerske igre, kuvanje bajkerskog sremskog kotlića, defile ulicama grada i izleti.
U petak i subotu na velikoj bini nastupiće brojni izvođači već od 19 časova, među kojima su i mitrovački bendovi: „Dust“, „Žigosani“ i „Great Spirit“. Subota je rezervisana za „Špricere“ iz Sremske Mitrovice, a kao osveženje u subotu za poštovaoce rok muzike nastupiće sarajevsko Zabranjeno pušenje.

Pored domaćih gostiju i ove godine se očekuje veliki broj stranaca, koji svake godine upravo iz Sremske Mitrovice započnu sezonu vožnje. Za sve njih je kao i svake godine omogućen prostor za kamp, u kom će imati sve potrebne uslove. Iz moto kluba poručuju da su hrana, piće, muzika i dobra atmosfera uveliko spremni, a da su kapije njihovog kampa svima otvorene.

Možda Vam se svidi i