Sednica: Novi – stari direktori

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Kao jedna od tačaka dnevnog reda 3. sednice Skupštine Grada Sremska Mitrovica našla su se imenovanja i razrešavanja dužnosti nekoliko direktora javnih preduzeća i ustanova.

Borislav Babić master ekonomista je imenovan za vršioca dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ iz Sremske Mitrovice, on je na tu poziciju došao umesto Saše Bugadžije, koji je na sednici razrešen dužnosti direktora. Babić će na čelu mitrovačkog „Vodovoda“ biti godinu dana.

Dragan Vulin, diplomirani inženjer šumarstva ponovo je imenovan za vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća „Srem – gas“. Na ovoj poziciji, Vulin će biti takođe narednih godinu dana.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća „Komunalije“, Radoslav Jevremović, diplomirani ekonomista obavljaće istu funkciju i u narednih 12 meseci.

Miroslav Keser, takođe diplomirani ekonomista imenovan je za vršioca dužnosti direktora Preduzeća za održavanje ulica i puteva „Sirmiujumput“ d.o.o. na period od 6 meseci. On je na toj poziciji zamenio dosadašnjeg direktora, Dušana Drljaču.

Primarijus doktor Duško Madžić ostaje i narednih 6 meseci na čelu Doma zdravlja Sremska Mitrovica.

Petar Samardžić od danas više nije direktor Centra za kulturu „Sirmiumart“, jer je postavljen na mesto vršioca dužnosti direktora Društva sa ograničenom odgovornošću Agencija za ruralni razvoj grada Sremska Mitrovica“. On je na toj poziciji zamenio Danijelu Međedović.

Miloš Kovač, diplomirani pravnik imenovan je za v.d. direktora Društva sa ograničenom odgovornošću za održavanje stambenog i poslovnog prostora „Gradsko stanovanje“, a Mirjana Vašut, diplomirani prostorni planer imenovana je za v.d. direktora Javnog preduzeća za poslove urbanizma „Urbanizam“ na period od jedne godine.

Možda Vam se svidi i