Raspored Sportskih igara mladih. Prijave još uvek u toku!

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica U četvrtak, 9. juna na više lokacija u Sremskoj Mitrovici održaće se sportska nadmetanja u okviru III Sportskih igara mladih.

Oko 2.000 učesnika takmičiće se za titulu najboljeg u osam sportova i to:
Mali fudbal – 2001. godište i mlađi – dečaci
Odbojka – 2001. godište i mlađi – dečaci i devojčice
Odbojka na pesku – 2001. godšte i mlađi – dečaci i devojčice
Basket 3 na 3 2000. godište i mlađi – dečci i devojčice
Između dve vatre 2005. godište i mlađi – mešovite ekipe
Šah – 2001. godište i mlađi – dečaci i devojčice
Tenis – 2001. godište i mlađi – dečaci i devojčice
Stoni tenis – 2001. godište i mlađi – dečaci i devojčice

Raspored i lokacije takmičenja:

U sredu, 8. jun sa početkom u 14:00 časova na Gradskoj plaži održaće se takmičenje u odbojci na pesku za dečake i devojčice 2001. godište i mlađe.
U četvrtak, 9. juna sa početkom u 09:00 časova na teniskom tereni TK „Sirmium“ održaće se takmičenje u tenisu za dečake i devojčice 2001. godište i mlađe.
Istog dana u isto vreme u foajeu Poslovno sportskog centra „Pinki“ održaće se takmičenje u stonom tenisu za dečake i devojčice 2001. godište i mlađe.
Svečano otvaranje Sportskih igrama mladih zakazano je za 14:00 časova 9. juna na platou ispred PSC „Pinki“. Nakon ceremonije otvaranja podeliće se raspored takmičenja za mali fudbal, koji će se igrati na novom multifunkcionalnom terenu pored PSC „Pinki“ i u sali Srednje Prehrambeno hemijske i šumarske škole, odbojku koja će se igrati u sportskim salama Mitrovačke gimnazije i Osnovne škole „Jovan Popović“. Takmičenje u basketu će se održati na terenu za basket na Gradskoj plaži, šah će se igrati u Šah klubu u Sremskoj Mitrovici, a između dve vatre na samom platou ispred hale „Pinki“. Za ova takmičenja raspored će takođe biti poznat nakon svečanog otvaranja.

Pobednici takmičenja u Sremskoj Mitrovici obezbediće učešće na državnom takmičenju Sportskih igara mladih u Beogradu, a ukoliko i na tom takmičenju ostvare pobede, plasiraće se na regionalno takmičenje koje će se održati u Hrvatskom gradu Splitu.

Prijave za učešće na takmičenju mogu se podneti u kancelariji Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica (hala Pinki), na mejl Saveza sportskisavezsremskamitrovica@yahoo.com, sms porukom na broj 060/60-88-059. Prijava treba da sadrži ime ekipe, ime i prezime takmičara, datum i godina rođenja, broj telefona, ekipa i pojedinac mora prijaviti trenera-vođu ekipe lice starije od 21 godine i njegove podatke i kontakt.

Organizator Sportskih igara mladih je Sportski savez Grada, pod pokroviteljstvom Grada Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i