Program „Magičnog trga“ za danas i sutra

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U okviru ovogodišnjeg „Magičnog trga“ pored prodajnih tezgi postavljenih u Gradskom parku biće realizovan niz aktivnosti namenjenih pre svega najmlađim Mitrovčanima.

Svečano otvaranje manifestacije u kojem učestvuje Dečiji hor „Vivak“ zakazano je za danas u 16:00 časova. Pola sata kasnije, odnosno u 16:30 časova počinje predstava „San novogodišnje noći“ u izvođenju Teatra „Gartel“ u saradnji sa CentrOm za kulturu „Sirmiumart“. Nakon predstave nastupiće Boris Subotić i Nina Sinković. Početak predstave Države dece Dekalend „Deda Mraz milioner“ zakazan je za 17:45 časova. Poslednjeg sata današnjeg programa nastupiće DJ. U vremenskom periodu od 16:30 do 18:30 časova sa najmlađim Mitrovčanima će se družiti animatori.

Što se tiče planiranog programa za sutrašnji dan i ON će početi u 16:00 časova. Prvo će nastupiti Dečiji hor „Piccolo“, a veĆ u 16:30 zakazan je početak predstave „Deda Mraz milioner“, Države dece Dekalend. Posle predstave nastupiće Nina Sinković, a početak druge predstave „Ispod novogodišnje jelke“ Teatra „Gartel“ i Centra za kulturu „Sirmiumart“ zakazan je za 17:15 časova. Boris Subotić će nastupiti od 17:45 do 18 časova, a zatim i DJ.

You may also like