Sremska Mitrovica – Serbian Venture Network (SeVeN) uz podršku Ministarstva omladine i sporta u okviru projekta “Razvoj omladinskog preduzetništva kroz uspostavljanje novih programa i usluga za mlade Preduzetnička akademija” po drugi put organizuje besplatnu školu preduzetništva

Škola za cilj ima da da edukuje mlade o pokretanju i vođenju sopstvenog biznisa i sastoji se iz više delova, a aktivnosti u okviru njih odvijaće se u periodu od avgusta do decembra 2016.

U okviru prvog dela Škole preduzetništva polaznici će sticati znanja na online platformi koja će biti lansirana 1. avgusta i biće otvorena do 1. septembra. Tokom ovih mesec dana, učesnici će kroz samostalan rad putem prezentacija, predavanja, filmova, materijala za čitanje i testova savladati osnove preduzetništva.

Drugi deo škole predstavlja Akademija preduzetništva u okviru koje će polaznici imati praktičnu obuku vođenu od strane stručnih mentora i raditi na realizaciji svoje ideje i pokretanju biznisa uz njihovu pomoć.

Takođe, planirano je da se na Akademiji polaznici upoznaju sa dobrim primerima iz prakse, te će s tim ciljem za njih biti organizovane i posete hubovima,
upoznavanje sa uspešnim preduzetnicima i startupovima i brojni događaji namenjeni međusobnom umrežavanju mladih preduzetnika.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na http://www.pokreni.se/prijava/

Možda Vam se svidi i