PAD TEMPERATURE Još danas sunčano, sutra pad temperature na 18 stepeni

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo sa slabim južnim i jugoistočnim vetrom, a posle podne i uveče na severu i zapadu, a tokom noći i u ostalim krajevima, očekuje se naoblačenje mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, jutarnja temperatura biće od 16 do 20, a najviša dnevna od 26 naseverozapadu do 33 stepeni na jugoistoku.

U Sremskoj Mitrovici će biti pretežno sunčano i toplo sa slabim južnim i jugoistočnim vetrom. Posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti sa pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura biće oko 20, a najviša dnevna oko 30 stepeni.

danas

U toku noći očekuje se naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, pojačanim severozapadnim vetrom i padom temperature.

Kako navodi sajt Accuweather temperatura će nakon večerašnjeg zahlađenja pasti na 14 stepeni Celzijusa, a maksimalna dnevna u Sremskoj Mitrovici u toku sutrašnjeg dana biće samo 18 stepeni.

sutra

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 17. avgusta, prva dva dana biće oblačno, hladno i vetrovito sa umerenim i jakim severozapadnim vetrom.

U četvrtak mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, a u petak još ponegde kiša uglavnom na jugu i istoku.

U subotu delimično razvedravanje. Od nedelje pretežno sunčano i toplije.

You May Also Like