Naredne godine ponovo će raditi fontana ispred hale „Pinki“

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – Početkom naredne godine plato ispred Poslovno sportskog centra „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici dobiće nešto drugačiji izgled, pre svega u planu je da se odradi rekonstrukcija nekadašnje fontane.

„Sam Sportski centar je u prethodnom periodu dosta menjao izgled kako spoljašnji, tako i unutrašnji i u planu nam je da u tom smeru nastavimo i u budućnosti. Osim završetka multifunkcionalnog terena i bazena koji će dati jedan potpuno drugačiji izgled ovom delu grada, naredne godine radićemo i na ulepšavanje platoa ispred Sportskog centra“, za radio Ozon rekao je Vasilj Ševo, direktor PSC „Pinki“.

On je objasnio da će nekadašnja fontana na platou, koja je odavno izgubila svoju funkciju, biti zamenjena novom, lepšom i modernijom, a takođe u planu je i postavljanje nove fasade na samoj hali.

„Cilj nam je da se na platou okupljaju Mitrovčani svih generacije gde će kao nekada vreme provoditi uz sport i druženje, biće tu još niz sadržaja, ali moramo ići korak po korak kako sa vremenom, tako i sa sredstvima koja su nam potrebna da te planove realizujemo“, objašnjava Ševo i dodaje da se već sada intenzivno radi na realizaciji svih planova za naredni period.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Dragan 02.06.2016. - 3:25 pm

Mogli bi da poprave kameni cvet i onu kod kafića bazilika

Komentari su zatvoreni.