Mitrovčanin prvak Srbije

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Proteklog vikenda u Sportskom centru „Šumice“ održano je MMA prvenstvo Srbije za seniore na kojem je Mitrovčanin Slavoljub Jovanović, član Ju Jutsu kluba „Bezbednost SM“ poneo titulu najboljeg takmičara i osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 84 kg.

Na turniru je učešće uzelo 26 klubova iz Srbije, održan je 51 meč, od toga pobednika 11 borbi su odlučile sudije, 11 borbi je završeno submission tehnikom, 11 tehničkim nokautom, dok su 3 meca završena nokautom.

Jovanović je nastupao u najbrojnijoj kategoriji (B klasa do 84 kilograma), u kojoj je nastupalo 11 takmičara. On je odradio tri meča i u sva tri savladao svoje protivnike.

B klasa -84kg:
1. Jovanović Slavoljub (Bezbednost SM)
2. Gostić Bojan (MMA Akademija Pančevo)
3. Lončar Slobodan (The Baraba)
3. Tomić Stefan (Lutador)

slavoljub jovanovic

Slavoljub Jovanović je rođen 1995. godine u Sremskoj Mitrovici, a živi u Martincima. MMA trenira oko dve godine pod budnim okom Bogdana Jugovića, trenera Ju Jutsu kluba „Bezbednost SM“.
Titula Jovanovića je druga po redu titula MMA prvaka Srbije za ovaj sremskomitrovački klub. Prošle godine je titulu osvojio Igor Rusin u kategoriji do 70 kg, a dve bronze pripale su Vojislavu Janićijević i Siniši Batalov.

Možda Vam se svidi i