Sremska Mitrovica – Pobednik muzičko – scenskog šou programa „Ja mogu sve“ koji se emitovao na prvom programu Radio televizije Srbije je „Kostin tim“ čiji član je i Mitrovčanin Boris Subotić. „Kostin tim“ osvojio je novčanu nagradu u iznosu od 20.000 evra od kojih će pola sume biti donirano Kliničkom centru Vojvodine.

Žiri koji su činili Konstantin Kostjukov, Žika Nikolić, Danica Maksimović i Rambo Amadeus doneli su odluku da u finala ovog takmičenja uđu „Pahuljice’’, Teodora i „Bend i vokali“, kao i „Kostin tim“ za čiju pobedu je zaslužna publika.

Boris Subotić učenik je prvog razreda mitrovačke Muzičke škole Petar Krančević svira i klavir, komponuje i piše tekstove za pesme, a ovo je treće veliko takmičenje u kom učestvuje. Prvi nastupi su mu bili na Vivkoviziji.

„Počeo sam da pevam u horu Vivak, koji vodi Tamara Pajkanović i imao sam samo šest godina kada sam pobedio na Vivkoviziji. Kasnije sam postao član hora Čarolija gde sam takođe pobedio na njihovom festivalu, a nakon toga sam krenuo u školu pevanja Aleksandre Radović. Pre pet godina sam učestvovao na dečjoj Beoviziji, odnosno na izboru za predstavnika za dečju Evrviziju i tu sam bio drugoplasirani. Takođe sam bio i deo šou programa Ja imam talenat gde sam stigao do polufinala. Ovaj šou mi je definitvno potvrdio da je muzika moje životno opredeljenje.“, rekao je Boris.

Iz nedelje u nedelju, od 1. novembra, takmičari, pojedinci i grupe, borili su se za naklonost članova žirija i publike. U svakoj emisiji birao se najbolji takmičar, koji potom nagradu od 1.000 evra po sopstvenom izboru daje u humanitarne svrhe.

Možda Vam se svidi i