Mitrovčanin među najboljima u Srbiji

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na skupštini Savate saveza Srbije i Vojvodine održanoj pre nekoliko dana u Novom Sadu proglašeni su najbolji takmičari i treneri prethodne godine u savateu, među kojima se našao i Mitrovčanin Miloš Zec.

Zec koji je član Savate boks kluba „Sirmium“ za najboljeg u Srbiji proglašen je u kategoriji kadeta zajedno sa Dejanom Ivković. Najveći uspeh Zeca koji mu je ujedno doneo i priznanje najboljeg u Srbiji jeste osvojeno zlato na Svetskom prvenstvu u assaut savateu održanom u Bugarskoj u avgustu prošle godine.

milos-zec-savate

„Ovo priznanje mi je samo još jedan podstrek da nastavim dalje da treniram, da dam svoj maksimum na takmičenjima i svakako da očekujem da će mi se trud i vredan rad kroz medalje vratiti“, rekao je Zec za radio Ozon.

Pored Zeca za najuspešnije u Srbiji u savateu proglašni su još i seniori: Ileš Pap (Vojvodina), i Jovana Milovanović (Pobednik, Beograd), juniori: Dragoljub Bovan (Olimp, Šimanovci) i Kristina DŽolić (Vojvodina), stariji pioniri: Dušan Prica (Vojvodina) i Danijela Blagojević (BFC, Beočin), mlađi pioniri: Nikola Vukčević (Vojvodina) i Teodora Zečević (Internacional, Zrenjanin).

You may also like