Konkurs za literarne sastave i likovne radove

Sremska Mitrovica – Kao i prethodnih godina Institut za javno zdravlje Srbije zajedno sa mrežom okružnih instituta i zavoda za javno zdravlje od kojih je jedan i Zavod za javno zdravlje Sremska Mitrovica i ove godine raspisuje konkurs za literarne sastave i likovne radove u okviru obeležavanja Svetske i Nacionalne nedelje dojenja i Svetskog dana hrane i kampanje Oktobar – mesec pravilne ishrane.

Konkurs je namenjen deci u predškolskim ustanovama i učenicima osnovnih škola u Republici Srbiji.
Nacionalna nedelja dojenja ove godine obeležava se od 30. septembra do 04. oktobra pod sloganom “Dojenje: ključ održivog razvoja”, što je i tema ovogodišnjeg konkursa.

Predškolske ustanove treba da pošalju najbolje likovne radove, a osnovne škole najbolje likovne i literarne radove na adresu zavoda za javno zdravlje Sremska Mitrovica, Stari šor 47 sa naznakom „KONKURS – SVETSKA NEDELJA DOJENJA” najkasnije do ponedeljka, 3. oktobra 2016. godine. Tekst konkursa možete pročitati OVDE.

Tema ovogodišnjeg konkursa povodom obeležavanja Svetskog dana hrane i kampanje Oktobar – mesec pravilne ishrane je “Zdravlje na usta ulazi”. Najbolje likovne radove u kategoriji predškolski uzrast i literarne i likovne radove učenika osnovnih škola, vrtići i škole dostavljaju zavodu za javno zdravlje Sremska Mitrovica, Centru za promociju zdravlja, sa naznakom „KONKURS OKTOBAR MESEC PRAVILNE ISHRANE”, do petka 14. oktobra 2016. godine.

Tekst konkursa možete pročitati OVDE.

You May Also Like