Sremska Mitrovica – Sedmu godinu za redom, 100 perspektivnih preduzetničkih ideja imaće priliku da budu realizovane u okviru nacionalnog konkursa POKRENI SE ZA POSAO, zahvaljujući podršci kompanije Filip Moris.

POKRENI SE ZAPOSAO pomaže ljudima sa dobrom i održivom poslovnom idejom da započnu ili unaprede sopstveni mali biznis, a sve u cilju smanjenja nezaposlenosti i ohrabrivanja ljudi da se otisnu u preduzetničke vode.

#StisniPetlju#PokreniPosao

 

Preduzetništvo je glavni pokretač ekonomskog napretka u Evropi i svetu, i prepoznato je kao ključna karika za oporavak privrede u Srbiji.

U proteklih šest godina kroz program POKRENI SE ZA POSAO 490 malih i porodičnih preduzeća pokrenulo je posao i zapošljeno je više od 1500 ljudi.

POKRENI SE ZA POSAO realizuje nеvlаdinа оrgаnizаciја ЕNЕCА, a značaj i dobri rezultati konkursa u proteklih šest godina obezbedili su podršku i velikog broja partnera. Tako će i ove godine Nacionalna služba za zapošljavanje, kao jedan od ključnih partnera, preko svoje mreže filijala i kancelarija, informisati nezaposlena lica i pomoći im oko prijavljivanja za program POKRENI SE ZA POSAO.

Sedmi po redu godišnji konkurs otvoren je dо 29. februara ove gоdinе. Detaljnije infоrmаciјe о kоnkursu, načinu prijavljivanja kao i sam formular prijave za konkurs možete pronaći nа sајtu www.pokrenisezaposao.rs a interesantne informacije o konkursu i postojećim preduzetnicima pratiti na stranici: https://www.facebook.com/pokrenisezaposao.rs.

Možda Vam se svidi i