Karneval brodova u Sremskoj Mitrovici: Zabava na vodi i na kopnu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Drugi po redu Karneval brodova u Sremskoj Mitrovici biće održan poslednje subote avgusta meseca i njime će simbolično biti obeležen kraj ovogodišnje kupališne sezone na reci Savi.

Kao i prošle godine organizatori Karnevala, Centar za kulturu „Sirmiumart“ i Turistička organizacija Sremska Mitrovica uz pokroviteljstvo Grada Sremska Mitrovica potrudiće se da realizuju zabavni program kako na vodi tako i na kopnu, pa će tako uporedo sa defileom brodova rekom Savom, na Gradskoj plaži biti organizovano nekoliko različitih aktivnosti.

„Karneval brodova biće jedna velika zabava za Mitrovčane kako na kopnu, tako i na vodi“, ispred lokalne samouprave Grada Sremska Mitrovica rekla je Marija Vuruna i dodala da očekuje veliku zainteresovanost za učešće na Karnevalu koje ne zahteva nikakve posebne prijave.

„Dovoljno je da imate brod i da se taj dan u dogovoreno vreme pojavite na reci“, kratko je objasnila Vuruna nglašavajući da će i na obali biti organizovan niz aktivnosti, pozivajući one koji ne učestvuju u defileu da obavezno posete popularne „Brione“.

Tačan program i satnica Karnevala brodova koji je zakazan za 27. avgust biće poznati u narednih nekoliko dana.

Možda Vam se svidi i