Sremska Mitrovica – Košarkaši Mega Leksa do kraja sezone igraće bez jednog od najboljih igrača Nemanje Jaramaza jer je povredio potkolenicu.
Jaramaz se u jučerašnjem meču protiv Metalca (77:64) u poslednjem kolu ABA lige povredio u 32. minutu kada je posle zakucavanju nezgodno doskočio.

To je novi hendikep za ekipu Dejana Milojevića, nakon što su ranije zbog povrede van stroja Aleksandar Aranitović i Alfa Kaba.

Osvajač Kupa Radivoja Koraća biće značajno oslabljen pred polufinalnu seriju ABA lige protiv Budućnosti, koja počinje narednog utorka.

Jaramaz: U svakom zlu ima nečeg dobrog

Košarkaš Mega Leksa Ognjen Jaramaz rekao je danas da se osećao ogorčeno nakon loma noge, ali je siguran da će se vratiti na pravi put.

„U prvi mah sam se osećao ogorčeno, besno i veoma tužno. Ipak, sada sam sasvim u redu, pozitivan sam. Verujem da u svakom zlu ima nečega dobrog i da siguran sam da ću i u ovome vremenom dobro spoznati“, rekao je Jaramaz za klupski sajt.

„Verujem u svoje drugove da će dati sve od sebe na terenu jer smo pokazali više puta ove sezone da nas nikada ne treba otpisivati, a ja ću bodriti ekipu na način na koji mogu“, kazao je Jaramaz.

Možda Vam se svidi i