Sremska Mitrovica – Futsal reprezentacija Srbije niže pobede na Evropskom prvenstvu koje se održava u Beogradskoj Areni, a posebno je zanimljivo što je taj sport daleko manje popularan od nekih drugih sportova u kojima su naše selekcije uspešne.

To ipak nije slučaj i u Sremskoj Mitrovici, gde je krajem januara futsal turnir pratilo preko osam hiljada gledalaca, ali vredi napomenuti da su za gradsku popularnost ovog sporta pre svega zaslužni igrači Kluba malog fudbala „Deusa“ koji su za samo nekoliko godina uspeli da se nametnu na nivou Srbije.

Tako je ovaj klub konstantnim dobrim nastupima u Prvoj ligi Srbiji i osvojenom Kupu Vojvodine preporučio svoje fudbalere za najbolji tim Srbije, pa su se među „Orlovima“, kao u malo kojem drugom sportu, našla dva člana mitrovačkog kluba Vladimir Lazić i Aleksandar Živanović.

futsal psc pinki

Reprezentaicija Srbije sutra od 18.30 igra u polufinalu Evropskog prvenstva protiv Rusije, a bez obzira na realno stanje stvari i predviđanja koja našu ekipu nisu uključivala u završnicu, navijači se nadaju još jednoj senzaciji i trijumfu nad favorizovanim protivnikom.

Možda Vam se svidi i