Deset godina kompanije EATON u Mitrovici

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – Mitrovačka kompanija Eaton danas je obeležila deset godina poslovanja u našem gradu.

Izvršni direktor kompanije „Eaton electric“ Dragan Tadić nije krio zadovoljstvo ovim dugogodišnjim poslovanjem. „Posle 10 godina, Eaton je zauzeo značajno mesto kao najveći poslodavac u Sremskoj Mitrovici sa 700 zaposlenih i preko 40 miliona dolara izvoza svake godine“, rekao je Tadić ističući i priznanja za bezbednost i zaštitu na radu koje je ova kompanija dobila.

eaton-logo

Obeležavanju desetogodišnjice poslovanja prisustvovao je i gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović. „Ova kompanija je tokom ovih deset godina mnogo uradila i za svoje zaposlene i za grad Sremsku Mitrovicu“, rekao je Nedimović pojasnivši da je korporativna odgovornost ove kompanije na najvišem mogućem nivou.

Podsetimo, u dogovoru sa Upravom za obrazovanje i planom koji je napravljen prethodne godine, kompanija Eaton se obavezala da će u svim školama i vrtićima na teritoriji Grada zameniti stare topljive osigurače novim i bezbednijim koji se proizvode u pogonu ove firme u Sremskoj Mitrovici.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Roki 16.05.2016. - 3:08 pm

Mos’ ‘ misliti jaka firma…. Odpustaju stalne radnike pa onda dovode radnike preko „Agencije“ da im rade. Kako o tome niko nije pisao …

Komentari su zatvoreni.