Danas na sat vremena zatvara se granični prelaz Batrovci – Bajakovo

Od strane Ozon
0 komentar

Prema podacima Uprave grnaične policije, saobraćaj će zbog radova na prelazu Batrovci – Bajakovo, sa hrvatske strane granice, biti obustavljen od 9.00 do 10.00, pa se kao alternativni prelazi preporučuju Šid, Šot, Bačka Palanka, Bogojevo ili Bezdan.

Saobraćaj na putevima u Srbiji je pojačanog intenziteta, a najduže zadržavanje putničkih vozila je na prelazu Batrovci s Hrvatskom, gde se čeka oko dva sata.

Na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom punička vozila čekaju oko sat vremena, dok su na ostalim prelazima zadržavanja oko 30 minuta, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS)

AMSS je vozačima savetovao da se dobro informiš o putevima kojima treba da se kreću, kako bi izbegli deonice na kojima se izvode radovi, kako se ne bi stvarale duže kolone i zadržavanja.

Očekuje se da će danas biti toplo vreme, sa najvišom temperaturom do 34 stepena, ali se sredinom dna na severu i zapadu, a tokom noći i u ostalim krajevima Srbije očekuje promenljivo oblačno vreme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Možda Vam se svidi i