Da li znate koja su Vaša prava pri kupovini preko interneta?

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U četvrtak, 19. maja sa početkom u 11.00 časova u Gradskoj kući biće prezentovana specijalizovana Internet platforma koja je namenjena edukaciji i informisanju građana Srbije o njihovim pravima pri kupovini na internetu.

Internet platforma www.e-dukator.rs, prva ove vrste u Srbiji, razvijena je u okviru aktivnosti projekta Razvoj elektronskog poslovanja koji finansira Evropska unija u cilju upoznavanja potrošača koji kupuju na Internetu sa njihovim pravima, procedurama za žalbe i bezbednosti prilikom kupovine na Internetu.

Na predstavljanju platforme govoriće Lešek Jakubovski, vođa projekta Razvoj elektronskog poslovanja, Nevena Praizović, Sektor za prava potrošača, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Siniša Begović, ekspert za elektronsko poslovanje.

Pored edukativnog sadržaja, svi posetioci imaće mogućnost da se sertifikuju, ukoliko tačno odgovore na pitanja iz oblasti prava potrošača. Web platforma biće predstavljena i promovisana u saradnji sa udruženjima za prava potrošača i Regionalnim razvojnim agencijama pored Sremske Mitrovice u još više od 10 gradova širom Srbije.

Više informacija o projektu Razvoj elektronskog poslovanja koji se realizuje u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija i Ministarstvom privrede Srbije možet pogledati na OVDE.

Možda Vam se svidi i