Zbog remonta pruge vozovi će kasniti od 10 do 20 minuta

Sremska Mitrovica- Radovi na rekonstrukciji i modernizaciji pruge Ruma-Golubinci na železničkom Koridoru 10, koji će se finansirati ruskim kreditom, počeli su danas u Golubincima.

Rok za završetak radova je 205 radnih dana, a radovima je obuhvaćena rekonstrukcija i modernizacija građevinske i elektrotehničke infrastrukture desnog koloseka između stanica Golubinci i Ruma, uključujući i stanicu Putinci, navodi se u saopštenju Železnica Srbije.

Radovi se finansiraju iz ruskog državnog kredita za modernizaciju srpskih železnica, ukupne vrednosti 800 miliona dolara.

Tokom odvijanja radova promenjena je organizacija saobraćaja pojedinih vozova za prevoz putnika, dok ostali vozovi saobraćaju sa zakašnjenjem od 10 do 20 minuta, piše u saopštenju.

Vozovi koji kreću iz Beograda za Sremsku Mitrovcu i Šid kasniće u dolasku oko 20 minuta.

Kašnjenje od oko 20 minuta, u dolasku u stanicu Beograd, očekuje se i za vozove koji polaze iz Šida, preko Sremske Mitrovice.

Lokalnom putničkom vozu koji polazi iz Beograda za Šid u 18.45 sati, promenjeno je vreme polaska, pa će ovaj voz polaziti iz beogradske stanice u 20.30 sati.

Iz železničke stanice u Sremskoj Mitrovici obaveštavaju da tokom trajanja radova neće saobraćati putnički vozovi za Beograd u 22:20 sata i za Šid u 23:32 sata.

You May Also Like