Sremska Mitrovica – Radovi na zgradi Doma kulture i Mesne zajednice u Laćarku su i zvanično završeni, za radio Ozon, potvrđeno je iz Mesne zajednice ovog sremskog sela.

Radovi na ovom objektu obuhvatali se kompletnu rekonstrukciju krova, zamenu celokupne stolarije, kao i radove na fasadi kompletne zgrade, ukupno 2000 metara kvadratnih.

laćarak dom kulture 2

Naredne nedelje najavljen je početak radova na postavljanju behatona u samom centru sela, dok će radovi na postavljanju javne rasvete otpočeti nakon tendera koje će se biti raspisan u avgustu mesecu.

Vrednost radova na postavljanju behatona iznosi nešto preko 6 miliona dinara, dok je za postavljanje javne rasvete izdvojeno oko 3 miliona dinara. Svi radovi finansirani su iz budžeta Grada Sremska Mitrovica.

Pored radova na centru sela, meštane Laćarka u narednom periodu očekuje i nastavak izgradnje kanalizacione mreže u ulicama Sremske, Niska i Karađorđeva koje finansira Grad Sremska Mitrovica i pokrajinske Uprava za kapitalna ulaganja, šljunječenje atarskih puteva, kao i rešavanje problema divljih deponija.

Možda Vam se svidi i