Sremska Mitrovica – U okviru svoje koncertne turneje, večeras sa početkom u 20.00 časova na velikoj sceni pozorišta „Dobrica Milutinović“, grupa Legende održaće još jedan tradicionalni koncert u Sremskoj Mitrovici.

Nema sumnje da će ovo biti idealna prilika da mitrovačka publika uživa u stihovima Zorana Dašića ispevanim predivnom bojom glasa Ivana Milinkovića. Legende će pesmama poput „Četrdesete”, „Ne pitaj”, „Sat otkucava”, „Noćas”, publiku podstaknuti na najiskrenije emocije.

Poziv Mitrovčanima da dođu na koncert uputio je i Ivan Milinković, pevač grupe „Legende“.

Grupa Legende je do sada uvek nailazile na odličan prijem kod mitrovčana stoga iz pozorišta kažu da verujuju da će i ovogodišnji koncert biti muzički događaj koji se sa nestrpeljenjem očekuje.

Ivan Milinković – pevač (solista), Zoran Dašić – kompozitor, tekstopisac, bas-prim, gitara, prateći vokal, Lazar Marin – gitara, prateći vokal, Pero Krznanić – bas gitara, prateći vokal, Želimir Vasić – bubnjevi, udaraljke, Predrag Stojković – klavijature, harmonika.

Cene ulaznica za ovaj koncert su 800 dinara parter i 700 dinara balkon. Za rezervacije i informacije možete se obratiti sekretarijatu Pozorišta „Dobrica Milutinović“ na telefon 022/615-115.

Možda Vam se svidi i