Sremska Mitrovica – Kako je i najavljeno radovi na Gradskom uslužnom centru u Sremskoj Mitrovici zvanično će početi sutra, a očekuje se da će biti gotovi do sredine septembra.

Kako stoji u zvaničnom saopštenju Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove izdatom povodom nastupajućih radova, uslužni centar će od sutra raditi smanjenim kapacitetom.

“Gradska uprava će obezbediti sve neophodne uslove kako bi građani i dalje neometano obavljali svoje poslove”, navodi se u saopštenju.

Salteri-usluznog-servisa1-300x225

Radovi u uslužnom centru obuhvataju kompletnu rekonstrukciju prostorija uslužnog centra, a ujedno biće uveden i novi, moderniji prozivni sistem koji će povećati nivo kvaliteta usluga. Kako bi građani i tokom rekonstrukcije Uslužnog centra i dalje mogli da obavljaju svoje poslove, ona će se vršiti etapno, tako da će uvek jedan deo šaltera biti na raspolaganju građanima.

Postojeći Gradski uslužnicentar funkcioniše od 2005. godine kada je zvanično otvoren. Svake godine kroz njega prođe, odnosno ostvari svoje pravo oko 60 hiljada građana. Prema procenama lokalne samouprave još između 20.000 i 30.000 hiljada građana dođe u Uslužni centar kako bi dobili određene informacije, pa se može reći da ga gotovo celokupno stanovništvo sa teritorije opštine Sremska Mitrovica poseti tokom godine.

Možda Vam se svidi i