Sremska Mitrovica – U okviru manifestacije „Leto na Savi“, Sportski savez Grada Sremska Mitrovica od srede, 29. jula do nedelje 2. avgusta na Gradskoj plaži organizovaće Sportski kamp za decu.

Kamp je namenje najmlađim dečacima i devočicama koji žele da se bave sportom, a u okviru njega biće održano nekoliko treninga i promocija sportova.

deca-i-sport

U četvrtak i petak od 08:30 do 10:00 časova na košarkaškom terenu na Gradskoj plaži biće održani treninzi rukometa, odbojke, fudbala za devojčice i košarke. U petak sa početkom u 17:00 časova Atletski klub “Srem” održaće promociju atletskih disciplina, dok će u subotu u 09:00 časova biti održana promocija mini tenisa, tenisa prilagođenog najmlađim dečacima i devojčicama. Za vreme trajanja kampa prezentaciju karatea održaće i nekadašnja prvakinja sveta Iva Vinković.

Sve informacije, kako o sportskom kampu, tako i o takmičenjima zainteresovani mogu dobiti od strane volontera Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica koji će imati svoj štand pored terena za odbojku na pesku na Gradskoj plaži od srede do nedelje.

Možda Vam se svidi i