Sremska Mitrovica – U četvrtak, 11. juna takmičenjem u igri “između dve vatre” zvanično počinju ovogodišnje “Sporstke igre mladih” koje se u Sremskoj Mitrovici održavaju drugu godinu za redom.

Prema rečima organizatora ove godine se očekuje oko 1500 učesnika na Igrama koji će se takmičiti u deset disciplina.

sportski savez grada

Za razliku od prošle godine kada su se učesnici takmičili u samo četiri discipline i to u sprintu na 60 metara, između dve vatre, uličnoj košarci i malom fudbalu, ove godine su organizatori Igara pripremili takmičenja i u odbojci, odbojci na pesku, tenisu, stonom tenisu, šahu i rukometu.

Pobednici “Sportskih igara mladih” u Sremskoj Mitrovici direktno se plasiraju na Državno prvenstvo koje će se održati u Beogradu.

untitled

Prijava dece za učešće na “Sportskim igrama mladih” je besplatna, meže se preuzeti sa zvaničnog sajta Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica (http://www.sremskamitrovica.svz.rs/dokumentacija), a predati u prostorijama Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica koje se nalaze u Poslovno sportskom centru “Pinki”.

Tehnički organizator „Sportskih igara mladih“ jeste Sportski savez Grada Sremska Mitrovica uz podršku Gradske uprave za kulturu, sport i omladinu.

Možda Vam se svidi i