Sremska Mitrovica – Radovi na postavljanju nove, moderne LED rasvete u hali Poslovno sportskog centra “Pinki” u Sremskoj Mitrovici počeće sredinom naredne nedelje, za radio Ozon potvrdio je Vasilj Ševo, direktor PSC “Pinki”.

Ševo je rekao da je javna nabavka za izvođača radova završena i da je potpisan je ugovor, pa da osim nekoliko utakmica koje će se održati u narednih nekoliko dana nema prepreka da se krene sa izvođenjem radova.

“Radovi na postavljanju LED rasvete će početi za nekoliko dana, ugovor je potisan sa izvođačem radova i odmah nakon utakmice KK “Mega Leks” i ekipe iz Turske koja je zakazana za utorak, 22. septembar, krenuće se sa njihovom realizacijom”, objašnjava Ševo.

DSCN8365

Prema njegovim rečima radovi bi trebali biti završeni do 1. oktobra, a prvu utakmicu pod novim osvetljenjem odigraće upravo “Mega Leks” u okviru ABA lige i to protiv beogradskog “Partizana”, 4. oktobra.

“Nadamo se da će nova rasveta doprineti mnogo lepšem vizuelnom efektu u samoj sportskoj sali, kvalitetnijim televizijskim prenosima utakmica u okviru ABA lige, ali i uštedi u potršnji električne energije”, rekao je Ševo.

On je dodao da će PSC “Pinki” u narednom periodu konkurisati za novčana sredstva za postavljanje nove, štedljive rasvete i u drugim prostorijama objekta, kao što su svlačionice i hodnici.

Poslovno sportskom centru “Pinki” u Sremskoj Mitrovici na Javnom konkursu za sufinansiranje realizacije projekta štedljive unutrašnje rasvete u javnim ustanovana, koji je raspisao Sekreterijat za energetiku i mineralne sirovine, odobrena su sredstva u iznosu od 2.830.849 dinara za postavljanje LED rasvete. Ukupna vrednost projekta je 4.200.000 dinara, tako da je ostatak sredstava za ovu namenu izdvojio Grad Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i