Sremska Mitrovica – Da se od samog osnivanja ozbiljno trenira i radi u Ženskom fudbalskom kubu “Sremice” iz Sremske Mitrovice prošle subote stigla je još jedna potvrda i to u vidu poziva za nastup za reprezentaciju Vojvodine za ukupno osam “Sremica”.

Poziv na prvo okupljanje reprezentacije Vojvodine devojčica starih do 13 godina dobile su Sara Zaskalicki, Ana Grujić, Anđela Matić i Jelena Konjević. Pored njih još četiri devojčice iz “Sremica” su dobile poziv za reprezentaciju Vojvodine, samo za uzrast do 15 godina. Pozvane su Tijana Bojadžija, Sara Bančević, Jovana Pavlović i Anja Maričić.

sremice
Foto: facebook/žfk sremice

“Imati osam reprezentativki je veliki upeh za kadetsku ekipu koja je formirana prošle godine, ali i uspeh za ceo ŽFK “Sremice” koji postoji tek nekoliko godina, tačnije od januara 2013. Osim nas još samo ŽFK “Vojvodina” može da se pohvali da ima ovako veliki broj reprezentativki”, rekao je Igor Milanovć, trener kadetske ekipe u Ženskom fudbalskom klubu “Sremice”.

Milanović je napomenuo da pored dobre uprave kluba na čijem čelu je Danijela Stjiljković Savić, Gradska uprava za kulturu, sport i omladinu dosta pomaže klubu, kao i Sportski savez Grada, tako da je na trenerima i devojčicama da nastave kvalitetno da rade, pa uspeh i u naredom period ne može izostati.

Prvo okupljanje reprezentacije Vojvodine u oba uzrasta (do 13 i do 15 godina) zakazano je za sredu, 16. septembar u Adi.

Možda Vam se svidi i