Sremska Mitrovica/Nova Pazova – Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala Sremska Mitrovica u petak, 9. oktobra od 13:00 do 15:00 časova, u okviru Kompleksa sportsko rekretivnih bazena u Novoj Pazovi organizuje Sajam zapošljavanja.

Sajam zapošljavanja organizuje se za vreme 8. Regionalnog sajma privrede u Novoj Pazovi koji će se odžati 8. i 9. oktobra.

nacionalna sluzba za zaposljavanje

Na sajmu zapošljavanja u Novoj Pazovi učešće je prijavilo 20 poslodavaca koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem više od 250 radnika, traže se: radnici u proizvodnji i preradi, mehaničari, regleri, poslužioci mašina i uređaja za proizvodnju folija, tehničar za održavanje mašina, mašinski inženjer, ekonomista, tehničari osiguranja, administrativni radnici, vozači, viljuškaristi, bravari, magacinski radnici, stolari, staklorezaci, komercijalisti, trgovci, pomoćni kuvar.

Cilj sajma zapošljavanja je direktno susredanje ponude i tražnje, kao i promocija nezaposlenih lica određenih znanja, veština i zadovoljenje kadarovskih potreba poslodavaca.

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Sremska Mitrovica od 2005 godine organizuje sajmove zapošljavanja i od tada oni postaju naša redovna aktivnost. Do sada je organizovano 32 sajmova. Sumirajući desetogodišnje rezultate prethodnih sajmova možemo reći da je na sajmovima učestvovalo 677 poslodavaca koji su iskazali potrebu za 7300 radnika. Sajmove je posetilo oko 19700 lica a posao na sajmovima je pronašlo preko 4000 nazaposlenih lica.

Možda Vam se svidi i