Sremska Mitrovica – U okviru obeležavanja Dečije nedelje grupa od deset mališana iz Predškolske ustanove „Pčelica“, objekta „Bubamara“ danas su posetili sremskomitrovačku Gradsku kuću, gde su ih dočekali gradonačelnik Sremske Mitrovice, Branislav Nedimović i načelnica Gradske uprave za obrazovanje, Mirjana Pjevac.

Mališani su u okviru poseti obišli Gradski uslužni centar, ali i kabinet gradonačelnika i druge prostorije zgrade opštine.

1

“S obzirom na ovogodišnji moto Dečije nedelje “Podrška porodici je najbolja podrška deci” akcenat smo stavili na pravo svakog deteta da raste u bezbrižnoj, sigurnoj, podsticajnoj porodičnoj sredini. Ovom današnjom posetom deci smo želeli da ukažemo i da ih upoznamo na to ko još pored njihovih roditelja i nas iz vrtića doprinosi boljim uslovima za rad i njihov boravak u našim predškolskim ustanovama”, prilikom poesete Gradskoj kući rekla je Dragana Ađanski, vaspitač u Predškolskoj ustanovi “Pčelica”, objekat “Bubamara”.

4

U okviru obeležavanja Dečije nedelje, sutra u 10:00 časova na Gradskom atletskom stadionu biće održana “Mala olimpijada”.

7

6

9

8

Možda Vam se svidi i