Inđija/Šid – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji su rasvetlili 12 teških krađa izvršenih na štetu Doma zdravlja, Predškolske ustanove, Fudbalskog kluba i prodavnica u Beški i Inđiji.

Otkrivene su tri osobe koje se sumnjiče da su provalili u navedene objekte i krali računarsku opremu, tehničku robu i druge predmete. Vrednost ukradenih predmeta se procenjuje na oko 1.200.000,00 dinara.
Protiv osumnjičenih od kojih su dvojica maloletnici, biće podneta krivična prijava u redovnom postupku, nadležnim tužilaštvima.

lopov_fffjpg

Operativnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu, rasvetljene su dve teške krađe i krađa, izvršene u prethodnom periodu.

Protiv osumnjičenih starosti 18, 27 i 28 godina, podnete su krivične prijave nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku. Oni se terete da su iz pomoćnih prostorija privatnih kuća i dvorišta ekonomije ukrali različit alat, lovačku pušku i akumulatore sa radnih mašina. Većina ukradenih predmeta, čija se vrednost procenjuje na više od 120.000,00 dinara su pronađeni i vraćeni vlasnicima.

Možda Vam se svidi i