Radosavljević odneo pobedu i na auto trci na Ušću

Sremska Mitrovica – U nedelju, 28. juna 2015. godine, na stazi “Ušće” održana je tradicionalna kružna auto trka “Nagrada Beograda 2015”.

Šampion nagrade Beograda u Nacionalnom šampionatu, klasa VII je Slododan Radosavljević iz Sremske Mitrovice.

rados

“ Na trci se vozio 21 krug, bilo je gusto na samom početku trke ali izvozao sam obazrivo svaku deonicu. Sledeće što me očekuje je trka za prvenstvo Srbije i postoji velika šansa da postanemo prvaci Srbije u klasi,“ rekao je Radosavljević.

Tan2015-6-28_135554897_8
Foto: Telegraf

 

Raosavljević je tokom juna imao dve trke gde je postigao odlične rezultate. Na Međunarodnoj kružnoj auto trci “Novomatic nagrada Banja Luka 2015” Slobodan Boban Radosavljević zauzeo je drugo mesto, dok je na trci za prvenstvo Srbije, takođe u Banja Luci, odneo prvu nagradu.

Ovogodišnji šampioni Nagrade Beograda u Nacionalnom šampionatu su: u klasi I Nikola Jovanović, klasi II Dušan Nastasijević, klasi III Vuk Radenković, klasi IV Mario Zahirović, klasi VII Slobodan Radosavljević, klasi IX Darko Bozilović. U disciplini Kup fića pobednik je Savo Jančević.

“Nagrada Beograda 2015”, kao tradicionalno evropsko takmičenje u auto sportu, boduje se za plasman Centralno-evropske zone, kao i za nacionalne šampionate Srbije, BiH i Hrvatske.

You May Also Like