Prijem u Gradskoj kući za najbolje sportiste na republičkim takmičenjima

Sremska Mitrovica – U sremskomitrovačkoj Gradskoj kući, načelnik Gradske uprave za kulturu, sport i omladinu Ilija Nedić ugostio je učenike nekoliko osnovnih i jedne srednje škole, njihove nastavnike fizičkog vaspitanja i direktore škola povodom ostvarenih dobrih rezultata na republičkim takmičenjima.

Na prijemu kod načelnika prisustvovali su učenici Osnovne škole “Boško Palkovljević Pinki”, OŠ “Slobodan Bajić Paja” i OŠ “Jovan Popović”, kao i učenici Srednje ekonomske škole “9. maj” koji su u proteklih mesec dana na republičkim takmičenjima ostvarili zapažene razultate osvojivši neko od prva tri mesta. Među njima se nalaze fudbaleri, atletičari i gimnastičari koji su pored dobrih pojedinačnih rezultata ostvarili dobre rezultate i u ekipnom delu republičkih takmičenja.

11291419_1580312712221672_189853387_n

“Ove nagrade su samo još jedan dokaz da se školski sport u Gradu Sremska Mitrovica nalazi na jednom izuzetnom nivou, da se dosta ulaže u rad i razvoj školskog sporta prateći strategiju i novi Zakon o sportu, u kojem je školski sport stavljen na mesto broj jedan po važnosti”, rekao je Ilija Nedić.

On je dodao da su postignuti rezultati izuzetni, ali donekle i očekivani, da se kontinuitet osvajanja medalja nastavlja, i da očekuje da će tako biti i u narednom perodu.

You May Also Like