Efikasnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova otkrili su u više akcija na području Srema 681 komad municije, pištolj, 450 litara evrodizela i 530 litara lož-ulja, 45 paketića heroina i marihuanu. Takođe rasvetljene su četiri krađe novca i zlata i jedna šumska krađa.

Municija različitog kalibra, pištolj ručne izrade kao i 30 grama biljne materije nalik na marihuanu i digitalna vagica pronađeni su pretresom osam stanova u Staroj Pazovi, Irigu, Sremskoj Mitrovici i Rumi.

Evrodizel i lož-ulje, skladišteni u metalnim buradima, plastičnim balonima i kantama, otkriveni su u jednoj privatnoj garaži u Novoj Pazovi.

DSCF7711 (1)

U stanu B. M. (44) u Sremskoj Mitrovici pronađen je i zaplenjen heroin. Nakon zadržavanja do 48 časova i saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

DSC_4727

U redovnom postupku, nadležnim tužilaštvima, biće podneto 10 krivičnih prijava protiv 10 osoba, zbog krivičnih dela: nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, nedozvoljeno postupanje sa eksplozivnim i zapaljivim materijalom, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, neovlašćeno držanje opojnih droga, krađa i šumska krađa.

1 (3) (1)

Možda Vam se svidi i