Sremska Mitrovica – Danas je na prostoru iza PSC „Pinki“ postavljeno gradilište za radove na bušenju bunara, koji je neophodan za izgradnju gradskog bazena.
Izvođač ovih radova je specijalizovana firma „Hidrogeocentar“ iz Leštana a vrednost radova je oko 4,9 miliona dinara.

Gradonačelnik Sremske Mitrovice, Branislav Nedimović je za radio Ozon rekao da bi ovi radovi trebalo da budu gotovi do kraja oktobra.

bunar
„Ako sve bude teklo po planu, radovi na bušenju bunara će biti završeni do kraja oktobra meseca. Preliminarni podaci govore da će tempertura vode biti između 34 i 37 stepeni Celzijusovih i da će ona biti bakteriološki i hemijski potpuno ispravna, a kakva voda nas zaista čeka videćemo kada sve bude gotovo“, rekao je Nedimović i dodao da će dubina bunara biti 500 metara.

Uporedo sa početkom radova na bušenju bunara za bazen, Grad Sremska Mitrovica će danas raspisati tender za izvođača radova na izgradnji bazena.

Ovu informaciju je za radio Ozon potvrdio gradonačelnik Sremske Mitrovice, i dodao da će rok za dostavljanje ponuda biti 15 dana.
Kako je ranije najavljeno, završetak radova se očekuje za sedam do devet meseci, od početka radova, a najkasnije do juna meseca 2016. godine.

bazen-SM-3-01-1

 

Možda Vam se svidi i