Sremska Mitrovica – Prodaja ulaznica za Exit i Sea Dance festivale, koji zajedno čine Exit Avanturu, počela je danas.

Kako su saopštili organizatori, za svega sat i po širom planete putem onlajn prodaje razgrabljeno je prvih 10.000 ulaznica!
Najviše ulaznica prodato je u Srbiji i Crnoj Gori, a više hiljada inostranih posetilaca već je potvrdilo svoj dolazak u Novi Sad. Prednjače posetioci iz Velike Britanije, Holandije, Francuske, Belgije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, a zabeležene su prve prodate ulaznice u Australiji i Argentini.

Najpovoljnije ulaznice po ceni od 5.490 dinara sada su rasprodate i trenutno se u prodaji nalazi ograničen broj ulaznica za Exit festival po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, sa 65% popusta u odnosu na finalnu cenu Exit Avanture.

Više informacija pročitajte OVDE.

Egzit festival će biti održan od 7. do 10. jula 2016. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, nakon čega se zabava nastavlja na plaži Jaz pored Budve u Crnoj Gori, na trećem po redu Si dens festivalu od 14. do 16. jula.

Prvi potvrđeni izvođači biće objavljeni uskoro, a ljubitelji festivala mogu da očekuju neka od najaktuelnijih imena svetske i domaće muzičke scene, piše u najavi na sajtu organizatora.

Možda Vam se svidi i