Sremska Mitrovica – Juče je zvanično istekao rok za podnošenje prijava za učešće izlagača na Magičnom trgu, a kako je potvrđeno iz Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica, ove godine čak 32 izlagača će imati priliku da prezentuju i prodaju svoje proizvode.

Broj prijava koji je pristigao jednak je broju izlagača koji će ove godine učestovati na Magičnom trgu, jer kako je objasnila Bojana Živković Santrač ispred Turističke organizacije, ove godine pokušali su svima da izađu u susret, pa je tako dogovoreno da pojedini izlagači dele svoje tezge, ali i da rasporede dane kada će izlagati.

magicni trg1

“Ove baš kao i prethodne godine na Magičnom trgu čeka nas raznovrsna ponuda, pa će tako svi posetioci moći da kupe razne ukrasne predmete, nakit, tople alkoholne i bezalkoholne napitke, domaće kolače, pletene odevne predmete, igračke i još niz drugih predmeta i poslastica”, rekla je Živković Santrač.

Ona je objasnila da je najveći broj izlagača iz Sremske Mitrovice i okolnih mesta, ali da ih ima iz drugih gradova, kao što je na primer Kikinda.

Manifestacija Magični trg počinje 24. decembra postavljanjem montažnih kućica sa tržnicom, a celodnevni zabavni program realizovaće se 26. 27. decembra. Manifestacija se završava 31. decembra.

Možda Vam se svidi i