Juče je u Sremskoj Mitrovici svečano otvorena Opportunity banka. Nova poslovnica ove banke nalazi se u Masarikovoj ulici broj 9.

Povodom svečanog otvaranja poslovnice, Opportunity banka je pripremila specijalnu pogodnost – bez troškova za obradu kredita – za sve klijente koji podnesu zahtev za kredit do kraja juna.

Već trinaest godina, Opportunity banka posluje u Srbiji sa posebnim fokusom na siromašne i ruralne sredine i jačanje njihovih lokalnih zajednica.
„Naš osnovni zadatak je pružanje podrške malim preduzetnicima i preduzećima, malim poljoprivrednim gazdinstvima i stanovništvu u Srbiji. Nadamo se da će podrška Opportunity banke doprineti da i u Sremskoj Mitrovici i okolini, preduzetnici sa jasnim idejama započnu poslove kojima će izdržavati pre svega sebe i svoje porodice, ali i zaposliti dodatne radnike“ – rekao je Vladimir Vukotić, predsednik Izvršnog odbora Opportunity banke.

U poslovnici Opportunity banke u Sremskoj Mitrovici pre svega, mali poljoprivredni proizvođači, mali preduzetnci ali i stanovništvo, mogu očekivati ne samo finansijsku podršku već i savetodavnu mrežu stručnih saradnika koji obilaze klijente na terenu i savetima im pomažu u započinjanju i razvijanju posla.

Podsticanjem samozapošljavanja kroz start-up projekte i ulaganjem u razvoj malog i mikro preduzetništva, Opportunity banka pomaže velikom broju ljudi koji inače imaju onemogućen pristup kreditima i bankarskim institucijama, te tako nemaju ni mogućnost za ekonomsko osamostaljivanje i bolji život.
Sremski okrug, čiji je Sremska Mtrovica administrativni centar, deo je Srbije u kome se stanovništvo intenzivno bavi poljoprivredom i malom privredom, a nama su u fokusu sredine udaljene od velikih centara koje imaju veliki ekonomski potencijal, a malo pristupa potrebnim novčanim sredstvima zbog udaljenosti od gradova I nedostatka informacija o kreditima.

Opportunity banka u Srbiji, deo je velike porodice Opportunity International, koja posluje u 22 zemlje sveta sa preko 4 miliona kreditnih klijenata. Opportunity International predstavlja jednu od vodećih globalnih mikrofinansijskih organizacija.

Više informacija, zainteresovani mogu dobiti i na broj telefona 022-850-145 ili na sajtu www.obs.rs. Radno vreme banke je svakog radnog dana od 8 do 16h.

Možda Vam se svidi i